La province de Namur, au coeur de votre quotidien
HET EVENEMENT    CONTACT             FR I NL

Trail 45, 25 et 13 kilomètres : consultez votre place au classement

150 km op je ééntje of in estafette van de Naamse Ardennen tot de Maasvallei. Een afwisselend lastige en vlotte Ultra Trail: een magnifieke variant van de Sint Jacobsroute.

meer info

45km, 25km of 13km, voor elk niveau. Start in Dinant, Godinne of Floreffe en verken de paden van het rivierengebied.

meer info

Rugzak en ontdekkingsplezier staan op het menu van deze tweedaagse wandeltocht via de mythische pelgrimsroute naar Santiago de Compostella.

meer info

News

Deze tweede editie van de Trail du Saint-Jacques belooft je veel nieuwigheden, onder meer een Ultra Trail en een tweedaagse wandeltocht!

Voor de tweede editie vernieuwt de Trail du Saint-Jacques van de ene citadel naar de andere maar behoudt dezelfde geest! Pin de volgende data al in je agenda: 23 en 24 september 2017!


Lire la suite

Ver-bon-den! Of je Trailer, Ultra Trailer of Wandelaar bent, mis niets van informatie dankzij onze nieuwe Facebook pagina!

Blijf volledig op de hoogte in verband met de Trail du Saint Jacques, van de ene Citadel naar de andere. Ga naar onze Facebook pagina:

https://www.facebook.com/TrailSaintJacques/


Lire la suite

Iedereen was het eens over de sterke eerste editie van de Trail du Saint-Jacques: terugblik op een succes!

Op 2 oktober 2016 vond de eerste trailrun via de Weg naar Santiago de Compostella tussen de Citadellen van Namen en Dinant plaats. Iedereen is akkoord: dat succes moeten we in 2017 voortzetten!


Lire la suite
De wandeltocht op de Sint-Jacobsroute: een unieke ervaring

De wandeltocht op de Sint-Jacobsroute: een unieke ervaring

Bijna 300 wandelaars hebben deelgenomen aan de tocht van 45km in twee dagen van de Citadel van Dinant tot de aankomst in het park van de hotelschool van de provincie Namen.

Origineel evenement halfweg het parcours: de overnachting in het college van Godinne (Saint-Paul), waar de deelnemers genoten hebben van een Spaanse avond en een paella van de hotelschool. Bekijk de video van een gedenkwaardige avond!

Bezoek onze nieuwsrubriek om alle foto's van het evenement en ook het klassement te zien.

Terug naar de Trail van 2016 (VIDEO)