La province de Namur, au coeur de votre quotidien
HET EVENEMENT    CONTACT             FR I NL

De rugnummers kunnen afgehaald worden op zaterdag 23/9 van 16u tot 20u en op zondag
vanaf 6u op de hotelschool op de Citadel van Namen

150 km op je ééntje of in estafette van de Naamse Ardennen tot de Maasvallei. Een afwisselend lastige en vlotte Ultra Trail: een magnifieke variant van de Sint Jacobsroute.

meer info

45km, 25km of 13km, voor elk niveau. Start in Dinant, Godinne of Floreffe en verken de paden van het rivierengebied.

meer info

Rugzak en ontdekkingsplezier staan op het menu van deze tweedaagse wandeltocht via de mythische pelgrimsroute naar Santiago de Compostella.

meer info

News

Deze tweede editie van de Trail du Saint-Jacques belooft je veel nieuwigheden, onder meer een Ultra Trail en een tweedaagse wandeltocht!

Voor de tweede editie vernieuwt de Trail du Saint-Jacques van de ene citadel naar de andere maar behoudt dezelfde geest! Pin de volgende data al in je agenda: 23 en 24 september 2017!


Lire la suite

Ver-bon-den! Of je Trailer, Ultra Trailer of Wandelaar bent, mis niets van informatie dankzij onze nieuwe Facebook pagina!

Blijf volledig op de hoogte in verband met de Trail du Saint Jacques, van de ene Citadel naar de andere. Ga naar onze Facebook pagina:

https://www.facebook.com/TrailSaintJacques/


Lire la suite

Iedereen was het eens over de sterke eerste editie van de Trail du Saint-Jacques: terugblik op een succes!

Op 2 oktober 2016 vond de eerste trailrun via de Weg naar Santiago de Compostella tussen de Citadellen van Namen en Dinant plaats. Iedereen is akkoord: dat succes moeten we in 2017 voortzetten!


Lire la suite
Trail du Saint-Jaques Province de Namur 2016


Terugblik: de eerste editie van de Trail du Saint-Jacques

Op zondag 2 oktober vond de eerste editie van de trailrun via de Weg naar Santiago de Compostella tussen de Citadellen van Namen en Dinant plaats. Meer dan 1300 deelnemers legden de mythische Sint-Jacobsroute in de provincie Namen af.

Bekijk de resultaten op  Chronorace.be

De foto's van het evenement: